News

Fredstan

08 Feb, 2019

Hufvudstaden välkomnar GANT till Fredstan

GANT väljer Fredstan för öppnandet av sin första flagship store i Göteborg. Under våren slås dörrarna upp för varumärkets nya butik i korsningen Fredsgatan och Södra Hamngatan. Här kommer kunderna att finna ett fullskaligt erbjudande för både herr, dam och barn.

Läs mer

25 Oct, 2018

Löfqvist & Vi vässar restaurangutbudet ytterligare i Fredstan

Med målet att leverera stans bästa husmanskost, öppnar nu restaurangkonceptet Löfqvist & Vi i gallerian Arkaden, i området Fredstan. Med Löfqvist & Vi på plats får Fredstan i allmänhet och Arkaden i synnerhet en riktigt bra restaurang på plats som kommer servera så väl luncher som middag samt erbjuda after-work och shoppinglunch på helgerna.

Läs mer

23 Aug, 2018

Hufvudstaden välkomnar 
HUGO BOSS till Fredstan

I slutet av året välkomnas HUGO BOSS till Fredsgatan 2. Den nya butiken öppnar mitt i Fredstan – området som Hufvudstaden nu utvecklar och som består av kvarteren runt Fredsgatan, mellan Brunnsparken och Trädgårdsföreningen.

Läs mer

27 Jun, 2018

Fredstan välkomnar Bengans

Vi är glada att välkomna ett av Sveriges mest kända varumärken inom skivförsäljning, Bengans, till Fredstan. I början av september öppnar den nya butiken på Drottninggatan 54 mitt i Fredstan – området som Hufvudstaden nu utvecklar och som består av kvarteren runt Fredsgatan, mellan Brunnsparken och Trädgårdsföreningen.

Läs mer

05 May, 2018

Vasakronan välkomnar Barry’s Bootcamp och Holy Greens till Fredstan!

I slutet av augusti 2018 får Göteborgarna tillgång till två nya koncept, Barry’s Bootcamp och Holy Greens. Båda etableringarna görs på Kyrkogatan i Fredstan.

Läs mer

20 Feb, 2018

Fredstan välkomnar en ny mötesplats – Galleri Fredstan

Vi är glada över att få välkomna en unik världsutställning, Legendary Louis Vuitton Bags & Trunks the Exhibition till Fredstan. Under våren öppnar Galleri Fredstan på Södra Hamngatan 55 och bakom satsningen står det svenska bolaget Nordic Exhibitions and Event AB.

Läs mer

18 Aug, 2017

Fredstan välkomnar Chanel Beauty Store till Göteborg

Vi är glada över att få välkomna ett av världens mest erkända varumärken, Chanel, till Fredstan. Under hösten öppnar Chanel Beauty Store på Fredsgatan 2 mitt i Fredstan – området som Hufvudstaden nu utvecklar och som består av kvarteren runt Fredsgatan, mellan Brunnsparken och Trädgårdsföreningen.

Läs mer

03 Jul, 2017

Hufvudstaden välkomnar da Matteo till Fredstan

I slutet av sommaren välkomnas da Matteo till Drottninggatan 58. Det nya caféet öppnar mitt i Fredstan – området som Hufvudstaden nu utvecklar och som består av kvarteren runt Fredsgatan, mellan Brunnsparken och Trädgårdsföreningen. Det finns en gemensam vision om att lyfta stadsdelen och tillsammans med staden och övriga fastighetsägare göra det till en mer attraktiv plats. da Matteo har fått flera utmärkelser och bara i år har företaget vunnit fyra svenska kaffemästerskap, och kommer att stärka Fredstan som mötesplats.

Läs mer