18 Aug, 2017

Fredstan välkomnar Chanel Beauty Store till Göteborg

Vi är glada över att få välkomna ett av världens mest erkända varumärken, Chanel, till Fredstan. Under hösten öppnar Chanel Beauty Store på Fredsgatan 2 mitt i Fredstan – området som Hufvudstaden nu utvecklar och som består av kvarteren runt Fredsgatan, mellan Brunnsparken och Trädgårdsföreningen.

Under hösten slår Chanel Beauty Store upp portarna på Fredsgatan 2 i Fredstan. I den cirka 80 kvm stora butiken kommer Chanel att erbjuda sitt nya butikskoncept med skönhet och doftprodukter.

Etableringen av Chanel Beauty Store är helt i linje med fastighetsbolaget Hufvudstadens strategi att stärka utbudet kring Fredsgatan och samla de mest intressanta varumärkena inom mode och design centralt i kvarteren som utgör Fredstan. Genom att såväl bevara som modernisera delar av området vill Hufvudstaden skapa en levande stadsdel präglad av en tydlig identitet, charmiga gatumiljöer och många mötesplatser.

– Vi är mycket glada över att kunna välkomna Chanel Beauty Store till Fredstan i Göteborg. Fredstan ska erbjuda starka internationella och lokala varumärken och koncept i kombination med caféer, restauranger och mötesplatser som gör området mer trivsamt och levande, säger Cathrine Söderström, Chef Affärsutveckling butik, Göteborg, Hufvudstaden.

Visionen är att, tillsammans med Göteborg stad, Vasakronan och övriga fastighetsägare i området, göra Fredstan till en ännu mer attraktiv plats. Med den centralt placerade butiken i Fredstan kommer Chanel Beauty Store bidra till att lyfta stadsdelen.