18 Jan, 2022

Välkomna Sostrene Grene!

Den 19 november öppnade Søstrene Grene sin 13:e butik i Sverige.
Den 350 kvadratmeter stora butiken på Fredsgatan 9 blev först ut i Sverige med deras nya butikskoncept.

 

Søstrene Grene är en dansk butikskedja som grundades 1973 i Århus av Inger Grene och Knud Cresten Vaupell Olsen. Under åren har de gjort sig kända för att hjälpa sina kunder att släppa in kreativiteten, glädjen och skönheten i vardagen. Något som den nya butiken på Fredsgatan 9 kommer att ta fäste i ordentligt med det nya butikskonceptet. Ett koncept butiken är först ut med i Sverige men som tidigare har testats med stor framgång i deras butiker i Danmark, Finland och Norge.

Timingen för öppningen innan jul kunde inte vara bättre. Ett utbud med allt kunderna kunde tänkas behöva inför julbaket, presentinslagningen och pysslet. Utöver det hittas även allt ifrån skandinavisk design, hemtillbehör, köksartiklar, presenter, brevpapper till inredning med mera i butiken.

Att Søstrene Grene har öppnat i Fredstan är en perfekt match i en stadsdel präglad av en tydlig identitet, charmiga gatumiljöer och många mötesplatser. Där målet är att skapa en lite bättre och trevligare shoppingupplevelse för alla besökare. Eller som Mikkel Grene, vd och delägare, uttrycker sig i en kommentar – Det är med spänning vi ser fram emot att erbjuda våra befintliga och nya kunder i Göteborg ”hygge” och en sinnlig shoppingupplevelse.

 

Varmt välkomna till Fredstan!