31 Oct, 2023

Ägarbyte ger nytt liv åt Café Cappuccino

Cappuccino, det omtyckta kaféet i Göteborg vid Kopparmärra, har genomgått en totalrenovering och öppnar nu på nytt efter ett ägarbyte där Villa Belparc klivit in som ägare.

Med Villa Belparcs nya satsning har Cappuccino fått en nytändning med en fräsch och modern interiör, skapad för att ge gästerna en sofistikerad och avkopplande upplevelse. Den nya inredningen är en kombination av elegant stil och mysig atmosfär, som inbjuder besökare att slappna av och njuta av sina favoritdrycker och delikatesser.
Med ägarbytet har Cappuccino i Göteborg lyckats behålla sin karaktäristiska charm samtidigt som det har införlivat spännande förändringar för att hålla sig i framkant av kafékulturen i staden. Den omtyckta menyn har fått en uppfräschning med nya, lockande tillägg som kompletterar de traditionella italienska smakerna som redan är en favorit bland besökare.
Placeringen gör det till en perfekt plats för dem som söker en paus från stadens livliga tempo. Oavsett om det är för en avslappnad kaffepaus eller en trevlig måltid med vänner och familj, är Cappuccino nu redo att välkomna göteborgarna till en minnesvärd upplevelse fylld av god mat och utmärkt service.