Frukost i Fredstan – Göteborgs nya mötesplats

Den 24 oktober höll vi fastighetsägare en inspirationsfrukost där vi berättade om vårt arbete och vår vision för Fredstan – Göteborgs nya mötesplats.

Nedan kan du kika på några mingelbilder från morgonen, och lite godbitar ur det intressanta panelsamtalet med aktörerna da Matteo (Christofer Landström), Johanssons skor (Christina Taurell) och ESS Group (Patrick Olsson). För dig som inte hade möjlighet att komma just denna dag, hoppas vi att vi träffar dig vid ett nytt tillfälle framöver för att diskutera utmaningar och aktuella samarbeten och satsningar i området.


Många nyfikna handelsaktörer var på plats under morgonen för att lyssna mer på vad Fredstan handlar om.


Ur panelsamtalet:
Christina
på Johanssons skor berättade hur viktigt hon tycker att det är att fylla Fredstans varumärke med ett starkt innehåll och att samarbetet med grannar och kollegor är a och o. Samt att som aktör vara stark i sin egen identitet, och att alla längs ett stråk inte behöver vara lika. ”Viktigt att tänka på dynamiken och matchningen. Ska finnas varumärken för den vanliga människan blandat med mer specifika varumärken.”

Christofer på Da Matteo pratade om att ha en kärlek till lokalerna där man är och skapa något unikt utifrån de förutsättningar som platsen och sammanhanget ger – och platser som har en tydlig potential att utvecklas. Christofer pratade också om att man idag har vänt på resan. ”Du tittar på bilder och gör research digitalt – sedan åker du dit och upplever fysiskt på plats. Och så delar du din upplevelse socialt efteråt.”

Patrick Olsson, ESS-Group (hotel Pigalle) pratade om att göra saker som man själv tycker om, och vara nära kunderna. Och hur viktigt det är att kunna omsätta den feedback man får i praktik. ”Viktigt att tillåta dig själv att köra i diket. Vi är långsiktiga. Vi vill lyssna, ta till oss och ta med in i morgondagen. Att vi är framgångsrika idag beror på att vi gjorde rätt igår.” 


Moderator Frida Zetterström, Frilansfrida, höll morgonens inspirerande panelsamtal.


Frukostmingel med extra allt.