Fredstans Stylingevent med Rodja Pazooki!

Välkommen till Fredstans Stylingevent med Rodja Pazooki!

Datum: 2 maj

Tid: 16.30-19.30

Plats: Cappuccino, Östra Larmgatan 19, Göteborg

Det är med stor glädje vi bjuder in dig till en kväll av mode, mat och musik på Fredstans Stylingevent. Ta del av sommarens trender, presenterade av ingen mindre än Rodja Pazooki.

Rodja Pazooki är en av Göteborgs hetaste modeprofiler. Med en unik stil och en passion för att inspirera andra kommer Rodja att guida oss genom de senaste trenderna för sommaren. Vi bjuder in till ett spännande och interaktivt stylingsnack, där Rodja delar med sig av sina bästa tips och tricks för att skapa en stil som är både trendig och personlig.

Under kvällen kommer Rodja presentera handplockade outfits från Fredstans olika verksamheter. Därefter bjuds du in till en workshop i porslinsmålning, där du får möjlighet att utforska din kreativa sida samt delta i vår tävling där du har chansen att vinna ett fint pris. Dessutom kommer du att kunna mingla med likasinnade modeentusiaster, avnjuta goda tilltugg och drycker samt dansa till DJ Felicia Nåfors’ beats.

Program:

16.30-17.15: Mingel med lättare tilltugg och dryck

17.15-17.45: Stylingsnack med Rodja Pazooki

17.45-19.30: Workshop i porslinsmålning och eftermingel

Fredstan är inte bara en destination, det är en upplevelse. Vi strävar efter att erbjuda våra besökare det bästa inom mode, mat och kultur. Denna kväll är inget undantag och vi ser fram emot att få dela den med dig.

Vi är stolta över att få hosta Fredstans event hos Cappuccino. Det omtyckta kaféet i Göteborg vid Kopparmärra som nyligen har genomgått en totalrenovering och öppnat på nytt med nya ägare.

Cappuccino har fått en nytändning med en fräsch och modern interiör, skapad för att ge gästerna en sofistikerad och avkopplande upplevelse. Den nya inredningen är en kombination av elegant stil och mysig atmosfär, som inbjuder besökare att slappna av och njuta av sina favoritdrycker och delikatesser.

Vill du delta på Fredstans stylingevent med Rodja Pazooki?
Fyll i formuläret nedan:

Obs. 18-års gräns och ID-kontroll sker vid entrén. Vi kommer att fotografera och filma under eventet. Materialet släpps på Fredstans och i Rodjas kanaler. Om du inte vill synas på bild eller film, vänligen meddela i entrén.

Nu släpper vi 10 extra platser till morgondagens event! Först till kvarn!


Följ oss gärna på Instagram @fredstangbg

Varmt välkommen,
Fredstan & Rodja Pazooki